FOTO Frumusețile Bucovinei se pot vedea la Târgul Internațional de Turism BIT Milano 2018

Bucovina este prezentă în standul României la Târgul Internațional de Turism de la Milano

A început Târgul Internațional de Turism BIT Milano 2018, cea mai importantă manifestare de profil din Italia. Bucovina participă pentru prima data la acest eveniment în cadrul standului României.

Prezenți în cadrul standului României sunt 4 destinații importante la nivel național respectiv respectiv Bucovina, Cluj Napoca, Bihor și Timișoara. Alături de materialele de promovare tipărite ce pun în evidența turismul cultural, activ, rural/agroturism, standul Bucovinei a pus la dispoziția vizitatorilor și posibilitatea tururilor virtuale pentru obiectivele turistice din municipiul Suceava prin intermediul echipamentelor VR (virtual reality) din stând, că parte a proiectului „Suceava-destinație turistică de excelentă pentru turismul cultural tangibil”.

Deși la această ediție standul României are doar 100 mp, Bucovina are vizibilitate mărită, pe lângă desk-ul cu materiale de promovare pus la dispoziție, zona Bucovinei are și singurul meșter popular prezent în stand – incondeietoarea Elena Torac.

Prima zi a BIT Milano 2018 este destinată publicului larg urmând că zilele de luni și marți să fie dedicate specialiștilor. Standul Bucovinei la BIT Milano a fost vizitat de Consul General al României la Milano, Adrian Georgescu cât și de primarul Milano. Această prima participare a Bucovinei la BIT Milano a fost apreciată și de românii din diaspora care au folosit prilejul pentru a-și aduce aminte de țară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*