FOTO Iubitorii produselor clujene au de ce să se bucure: au debutat Târgurile „Produs de Cluj“

Au debutat Târgurile „Produs de Cluj“. FOTO CJ Cluj

Noul sezon al manifestărilor organizate de Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Asociaţia „Produs de Cluj” şi dedicate meşterilor şi producătorilor clujeni a debutat în forţă, la finalul săptămânii recent încheiate.

Au avut loc concomitent, două acțiuni: organizarea Târgului Produs de Cluj la Timișoara și, în același timp, participarea la Târgul Agraria din incinta Parcului Industrial Tetarom III din Jucu.

„Participarea, simultană, în două locații diferite situate la peste 300 km una de cealaltă, a fost o premieră pentru Produs de Cluj, astfel încât numărul mare de vizitatori care au trecut pe la standuri ne îndreptățește să afirmăm că eforturile Asociației şi ale expozanţilor au fost pe deplin răsplătite. Dacă la Timişoara am fost copleşiţi de calitatea publicului prezent în târg şi la spectacolele prezentate, la Agraria am înregistrat un record de vizitatori care au și achiziționat multe dintre produsele expuse”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj,Alin Tişe.

În acest context, vizitatorii târgurilor Produs de Cluj din incinta Agraria şi de la Timişoara au avut prilejul de a achiziţiona o largă varietate de produse autentice provenite de la peste 80 de expozanţi, precum: uleiuri presate la rece, brânzeturi, preparate din carne, dulcețuri, turtă dulce şi prăjituri, miere de albine şi produse apicole, vinuri și sucuri naturale, lavandă, costume populare şi accesorii necesare acestora, bijuteriile lucrate de mână, ceramică, obiectele sculptate în lemn şi produsele de marochinărie.

Următoarea manifestare expoziţională marca Produs de Cluj va avea loc la Oradea, între 27 şi 29 aprilie.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*