S-a ținut prima ședință a Comisiei de Turism Intern, Destinații Interne și MICE

Imagine cu plaja din stațiunea Mamaia. FOTO Adrian Boioglu

La sediul ANAT a avut loc ședinta de constituire a Comisiei de Turism Intern, Destinații Interne și MICE. Au fost convenite Grupurile de Lucru în cadrul Comisiei: Turism Intern – Președinte Flaviu Vircă, Destinații Interne – Președinte Valeriu Ștefan, MICE- Președinte Mihai Vasile, planificarea următoarei ședințe 29 iunie pe Litoral și alte chestiuni organizatorice.

Temele discutate schițează programul de lucru al Comisiei ce va fi înaintat spre aprobarea CD: propuneri de demersuri pentru extinderea în continuare a folosirii voucherelor de vacanță și în sectorul bugetar, re-examinarea propunerii unor vouchere de sănătate, identificarea de forme de distribuție a biletelor de tratament prin agenții de turism, întâlnire între agenții si hotelieri în septembrie pentru încheierea sezonului pe Litoral, sprijinirea infotripului în județul Cluj, demersuri la Ministerul Educației pentru creșterea duratei sezonului prin decalarea vacantei școlare pe zone geografice.

Grupul de lucru MICE și-a propus ca teme sprijinirea organizării prin Centrul de Formare ANAT de Cursuri și certificări pentru organizarea de evenimente, Obținerea de certificări PCO (Professional Conference Organiser), întocmirea Standard Ocupațional pentru organizator de evenimente împreună cu GL SO, realizarea unui inventar al spațiilor existente destinate conferințelor și evenimentelor de mare amploare, cerințele legale de garantare pentru organizatorii de evenimente B2C, similar agențiilor de turism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Revista presei – turism (săptămâna 20 aprilie – 26 aprilie) - iVisit.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*