Festivalul Înghețatei și al Dulciurilor are loc la sfârșitul acestei săptămâni în Piața Ovidiu din Constanța

Afișul Festivalului Înghețatei și al Dulciurilor

Cea de-a III-a ediție a „Festivalului Înghețatei și al Dulciurilor”are loc în Piața Ovidiu din Constanța, în perioada 27 – 30 iunie.

Zeci de specialişti în prepararea delicioaselor îngheţate, clătite, bubble waffle, prăjituri dar și sucuri naturale vin la „Festivalul Înghețatei și al Dulciurilor”. Vizitatorii se vor bucura de un nou regal de gusturi, forme și arome la care se adaugă jocuri, concursuri, face painting, muzică și distracție.

Evenimentul este deschis publicului joi, 27 iunie, între orele 14:00 – 22:00, iar vineri, 28 iunie, sâmbătă, 29 iunie și duminică, 30 iunie, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

Pentru ca festivalul să se desfășoare în condiții optime, în perioada 27 iunie, ora 09:00 – 30 iunie, ora 23:00, circulația autovehiculelor va fi restricționată pe strada Revoluției din 22 Decembrie 1989 de la intersecția cu strada Crângului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*