Festivalul de teatru-circ “Fantasticoo” se desfășoară la Arad

Fantastico revine la Arad

După câteva ediţii în care au reuşit să-i atragă pe arădeni spre acest gen de spectacol, Festivalului de Teatru-Circ „Fantasticoo”, revine anul acesta cu invitaţi din România şi Italia, care vor aduce teatru, magie, dar şi un spectacol de baloane de săpun.

Artiştii Cristina Strecopîtov (Bucureşti), Lorenz Cristian (Timişoara), Verdini (Bucureşti) şi Francisca Virag (Timişoara), vor oferi arădenilor de toate vârstele experienţe de neuitat. Cap de afiş al ediţiei de anul acesta va fi, însă, un italian.

Este vorba despre „Bubble Artist-ul” Marco Zoppi, care a început să susţină spectacole de magie la vârsta de 15 ani, reușind la 30 de ani să descopere şi baloanele de săpun. De-a lungul anilor, acesta a oferit spectacole nemaipomenite, fiind singurul artist care a susţinut spectacole cu baloane de săpun pe scena teatrului istoric „Vittoria” din Roma : 16 spectacole în două săptămâni, pentru aproape 10 mii de spectatori.

Festivalul este organizat în perioada 25-28 mai, de către Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad și Consiliul Judeţean Arad prin Centrul Cultural Judeţean Arad, în parteneriat cu Teatrul Clasic „Ioan Slavici”.

Prețul unui bilet la un spectacol este de 8 lei pentru adulți, respectiv 2 lei pentru copii.

Biletele s-au pus în vânzare la casieria Teatrului Clasic „Ioan Slavici“ și vor putea fi cumpărate după următorul program:

– marți, miercuri și vineri: orele 10.00-14.00

– joi: orele 17.00-19.00

Program
25 mai 2018

ora 19.00 – Marco Zoppi (Italia) – Spectacolul „BuBbles”

26 mai 2018

ora 19.00 – Cristina Strecopitov – Spectacolul „Magic Fairytale“

27 Mai 2018

ora 19.00 – Lorenzo Cristian – Spectacolul „Cine vrei să apară”

28 Mai 2018

ora 18.45 – Magicianul Verdini – Spectacolul „Magie pentru copilul din tine”

În fiecare zi a festivalului, de la ora 19.00, Francisca Virag va prezenta un spectacolul de street art al trupei CheckART pe holul teatrului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*