VIDEO GoNEXT vă invită să urmăriți Festivalul Internațional de Muzică Corală “I. D. Chirescu”, Cernavodă, ediția 2020

Festivalul Internațional de Muzică Corală "I. D. Chirescu" din Cernavodă
Festivalul Internațional de Muzică Corală "I. D. Chirescu" din Cernavodă

GoNEXT are deosebita plăcere să vă invite la ediția 2020 a Festivalului Internațional de Muzică Corală “I. D. Chirescu” de la Cernavodă.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură “I. D. Chirescu” din Cernavodă și Primăria Cernavodă. Din cauza carantinei impuse de autorități, festivalul se desfășoară, în acest an, doar online. Coruri din mai multe țări europene s-au înscris la această ediție.

Producția acestui festival a fost asigurată de Trustul Media CityDigital.

Ediția 2020 debutează pe 12 decembrie, la ora 20.30.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*