Dino Parc Râșnov va fi redeschis din 22 mai

Dino Parc Râșnov va fi redeschis. FOTO Dino Parc

Dino Parc Râșnov va fi redeschis oficial începând cu ziua de vineri, 22 mai, doar cu spațiile outdoor.

Conform reglementărilor în vigoare, au fost pregătite o serie de măsuri de protecție, atât pentru vizitatori cât și pentru angajații parcului.

Astfel, va fi suplimentat numărul de case de bilete în funcție de fluxul de oameni, iar vizitatorii au posibilitatea să opteze și pentru achiziția de bilete online de pe bilete.rohttps://www.bilete.ro/dino-parc-rasnov/

Reprezentanții Dino Parc Râșnov recomandă ca toți vizitatorii să poarte mască de protecție chiar și copiii de peste trei ani, iar în cazul în care cineva nu are acestea pot fi cumpărate de la intrarea în parc.

Totodată, a fost instalat un scanner termic care măsoară temperatura tuturor celor care intră, iar dacă aceasta este mai mare de 37,3 grade, atunci persoane respectivă nu va putea intra la Dino Parc.

Pentru evitarea supraaglomerării, a fost implementat un sistem care permite să fie cunoscut constant numărul de vizitatori care vor intra în parc.

De asemenea, a fost amplasat un covor cu dezinfectant la intrarea în parc pe care toți vizitatorii vor fi rugați să pășească înainte de a intra, iar fluxurile de intrare și ieșire ale parcului sunt acum complet separate.

Pentru moment, cinematografele, expozițiile indoor și locurile de joacă vor rămâne închise. Se poate vizita, însă, întregul traseu cu dinozauri. Celelalte activități vor fi deschise de îndată ce situația generală o va permite.

Alte măsuri luate au fost lărgirea aleilor de pe traseul cu dinozauri, amplasarea a încă 150 de bănci cu distanță între ele, pe timpul zilei, la fiecare 15 minute vor fi dezinfectate spațiile comune și au fost montate recipiente cu dezinfectat atât la intrare cât și în interiorul parcului.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*