Beneficiile terapeutice ale unei vacanțe la mare

Vacanța la mare are mai multe beneficii pentru sănătate.

Marea întotdeauna reușește să scoată un zâmbet oricărui vizitator care ajunge în stațiunea Eforie Nord!

După atâtea zile de stat acasă, la birou și în aer condiționat, care a făcut mai mult rău și nimic bun, aerul sărat de mare va fi o schimbare benefică de care se vor bucura toți vizitatorii stațiunii odată cu deschiderea sezonul estival, o zi la plajă, la mare, în Eforie Nord, finalizându-se întotdeauna cu cel mai dulce somn. Și nu este vorba despre soare sau energia pe care turiștii o consumă în valurile mării, ci despre acel aer curat de mare.

Vacanțele la mare înseamnă mereu, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, posibilitatea de a înota și de a se juca pe plajă, dar și de a se bucura pe deplin de beneficiile terapeutice ale mării pentru sănătatea lor. Astfel, vacanțele la mare sunt o soluție pentru persoanele cu un sistem imunitar slăbit; în combinație cu exercițiile fizice, apa de mare ajută la îmbunătățirea durerii osoase; reduc și elimină anxietatea; îmbunătățesc respirația; reprezintă un bun tratament pentru problemele pielii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*