Competiție pentru cicliști și alergători, la Urseni, în județul Timiș

“Lunca Timișului Trophy”

Peste 200 de concurenți din țară și din străinătate s-au înscris deja la această competiție, care va avea loc sâmbătă, 30 martie 2019, începând cu ora 10.00, lângă Urseni, la 10 kilometri de Timișoara.

“Lunca Timișului Trophy” este un eveniment sportiv care cuprinde curse destinate deopotrivă cicliștilor și alergătorilor, de toate vârstele.

Pentru pasionații sportului pe două roți, sunt pregătite 3 trasee, 2 de mountain bike cu lungimi de 30 respectiv 60 de kilometri, prin Lunca Timișului, între Urseni și Șag și o cursă de ciclocross.

Alergătorii au de ales între două curse, cursa de 10 kilometri și cea de semimaraton, ambele parcurgând aproximativ același traseu de cross-country, cu iarbă, nisip, pământ, poteci prin pădure.

O parte din banii din taxele de înscriere vor fi direcționați înspre dezvoltarea taberei de educație ecologică ”Zero Waste Summer School” destinată elevilor din clasele V-VIII.

Evenimentul este organizat de EcoStuff Romania cu sprijinul Primăriei Moșnița Nouă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*