HiSky prelungește perioada promoțiilor de iarnă până pe 4 februarie. Bilete de avion de la 39 euro

Aeronavă HiSky. FOTO Strategy Spirit

Campania de reduceri la bilete de avion pe toate rutele operate de compania HiSky a fost extinsă pentru încă trei zile. Românii care vor să călătorească, cu preț redus, către cele 12 destinații interne și internaționale ale companiei pot rezerva, între 1 și 4 februarie, ultimele locuri disponibile în promoție. Perioada de călătorie pentru biletele achiziționate în cadrul promoției rămâne 1 februarie – 26 octombrie, așadar, tarifele reduse vor fi aplicate și zborurilor din perioada vacanțelor de primăvară și vară.

Cel mai mic tarif pe care pasagerii îl pot plăti pentru o călătorie cu avionul către destinația preferată este 39 euro, valabil pentru cele două rute domestice, București – Cluj Napoca și București-Timișoara, dar și pentru ruta externă București – Chișinău. Tot cu plecare din București, românii vor putea ajunge, cu 49 de euro la Tel Aviv, cu 54 euro la Barcelona, Bruxelles și Dublin, cu 59 euro la Bordeaux și Frankfurt și 64 euro la Malaga.

Promoțiile se adresează și pasagerilor din restul țării, cu prețuri începând de la 49 euro pentru o călătorie la Dublin cu plecare din Cluj-Napoca sau Iași și 54 euro pe segmentul de călătorie din Baia Mare către Paris.

Cea mai populară destinație operată de HiSky, începând cu această vară, New York City, poate fi vizitată cu doar 299 euro/ segment pentru pasagerii care pleacă din București și cu 329 euro, pentru pasagerii care au ca punct de plecare aeroportul din Cluj.

„Ne-am bucurat să vedem un interes extraordinar, pe parcursul ultimelor zile, de aceea, am hotărât să suplimentăm locurile disponibile la promoție și să extindem campania pentru încă trei zile, pentru toți cei care și-au dorit o rezervare și nu au reușit până acum. Perioada de călătorie este îndelungată, iar fiecare dintre destinații are propriul specific, așa că reușim să venim, cu tarife reduse, în întâmpinarea tuturor categoriilor de pasageri. Așa cum anticipam, București – New York rămâne ruta care atrage foarte multă atenție, dar și destinațiile de vacanță și city break din Europa, orașele în care sunt comunități mari de români sau cele două destinații interne accesibile din București, care, pe lângă traficul de afaceri, atrag și foarte mulți turiști, mai ales pentru evenimentele din perioada vacanțelor.”, a precizat Iulian Scorpan, CEO HiSky.

HiSky operează zboruri interne și internaționale directe cu plecare de pe aeroporturile din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Baia Mare, cu o flotă de opt aeronave, respectiv șapte aeronave din familia Airbus A320 și o aeronavă wide-body A330, cu o autonomie de până la 14 ore de zbor. În anul 2023, compania a transportat 1,6 milioane de pasageri și a urcat pe locul patru între operatorii de pe aeroporturile din România.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*