Țapinarii cântă la Constanța în Club Doors în cadrul turneului Anti Valentine’s Day

Anti Valentine’s Day cu Țapinarii. FOTO Facebook/Țapinarii

Duminică, 17 februarie, Doors Club te invită la petrecerea de Anti Valentine’s Day cu trupa Țapinarii – formația vocal – instrumentală de două voci și o chitară.

Cosmin Covei și Adrian Tănase propun fanilor versuri sincere, fără dulcegării inutile, fară promisiuni și declarații siropoase. Se anunță, așadar, un concert rupt din viața reală!

Vă așteptăm cu drag , indiferent de starea civilă! Duminică, 17 februarie. Prețul unui bile teste 30 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*