Legendele orașului Oradea, prezentate într-un tur gratuit cu ocazia „Zilei Internaționale a Ghidului de Turism“

Orașul Oradea. FOTO Facebook/Visit Oradea

Cu ocazia “Zilei Internaționale a Ghidului de Turism” care este pe 21 februarie, în fiecare an, cei interesați să afle lucruri mai puțin știute despre Oradea, sunt aștepta la o serie de tururi de oraș în limbă română, engleză și maghiară.

Tema de acest an a evenimentului este “Ghidul de Turism în era Digitală! – ITGD-Internațional Tourist Guide Day!! 2019 Theme: Tourist Guiding în the Digital Era“.

Se sărbătorește în fiecare an pe data de 21 februarie începând cu 1990, o inițiativă a Federației Mondiale a Asociațiilor de Ghizi (WFTGA).

Cu această ocazie, se organizează gratuit, mai multe tururi de oraș pentru cei care vor să afle mai multe despre orașul lor, sau pentru turiști, dornici să descopere lucruri noi, tema aleasă de ghizi fiind „Legendele orașului“

Evenimentul se ține sâmbătă 23 februarie, începând cu ora 10.00, locul de întâlnire fiind Teatrul Regina Maria. Turul pietonal este estimat că va dura aproximativ 2 ore și este destinat pentru 30 de persoane.

Cei interesați se pot înscrie completând formularul.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*