Ministerul Turismului promovează România la Madrid. Țara noastră, prezentată drept “o destinație turistică pentru 365 zile pe an”

Târgul de Turism de la Madrid. FOTO ifema.es
Târgul de Turism de la Madrid. FOTO ifema.es

Ministerul Turismului va participa, în perioada 17 – 21 ianuarie 2018, cu stand de 121 m pătrați la una dintre cele mai importante manifestări expoziționale de turism, la nivel mondial, FITUR Madrid (Feria Internacional de Turismo – Târgul Internațional de Turism), manifestare dedicată profesioniștilor din acest domeniu și publicului larg.

Ținând cont de semnificația istorică a anului 2018, Ministerul Turismului va marca Centenarul Marii Uniri prin amplasarea în cadrul standului a unei replici a porții de intrare în cetatea Alba Iulia. Pe întreaga perioadă a desfășurării manifestării expoziţionale, vizitatorilor standului României le vor fi prezentate, atât la nivel informațional, cât și pe suport video, detalii istorice privind împlinirea celor 100 de ani de la Marea Unire, dar și principalele produse turistice româneşti: circuitele culturale, turismul în natură, turismul rural, pachetele tip city break, turismul activ și de aventură, turismul balnear și wellness, reliefând astfel potențialul turistic al României ca destinație pentru 365 de zile pe an.

Delegația Ministerului Turismului în Spania va fi condusă de Secretarul de Stat Cristina Ionela Tărteață. În demersurile întreprinse de Ministerul Turismului în vederea creșterii vizibilității României pe piețele ibero-americane, Ministerul Turismului beneficiază de întreg sprijinul Ambasadei României în Regatul Spaniei.

Demnitarul român va găzdui festivitatea de deschidere a standului României, alături de Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României în Regatul Spaniei, doamna Gabriela Dancău. Programul reprezentantului ministerului va include întâlniri cu reprezentanți din domeniul turismului, în vederea intensificării demersurilor de promovare a României ca destinație turistică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*