Ești tare în coasă? Hai la concursul de cosit iarba de la Pietreni, Iași

Concurs de cosit iarba

La Enduro Ranch, în Pietreni, județul Iași se ține un concurs mai deosebit: concurs de cosit iarba. Cu coasa, nu cu moto coasa. Din aia adevărată. Intrarea este liberă, cu această ocazie, în zona de open-space.

Iarba cosită va fi dată – cu titlu gratuit – pentru hrana animalelor unei gospodării din sat.
Ca de obicei la evenimentele #enduranchstyle, meșteșugarii și producătorii agricoli locali – din tot județul Iași – sunt bineveniți să își promoveze produsele și serviciile, GRATUIT

CINE se poate înscrie și cine poate înscrie pe cine, la distracția #enduranchwild:

  • bărbați care (mai) știu să cosească și vor să-și impresioneze colegii – și colegele – de muncă
  • manageri care vor să testeze aptitudinile fizice, motrice și de orientare în spațiu ale unor membri ai echipei
  •  angajați care vor să testeze capacitatea șefului de-a lucra cu o coasă deasupra capului
  • femei care vor să afle dacă bărbatul pe care-l înscriu la concurs (de obicei fără știrea lui) știe să manevreze… o coasă

CONDIȚII pentru înscriere

  • Competitorii sunt bărbați, indiferent cine face înscrierea.
  • Concurentul își va da acordul, în scris, cel mai târziu în ziua concursului (aveți timp să-l convingeți)
  • Concurentul trebuie să reprezinte o organizație – firmă, asociație, instituție publică, club, partid politic, o familie mai numeroasă (din Italia) 🙂
  • Vârsta minimă 16 ani, vârstă maximă nu avem – dacă ești activ și ai fost ales să reprezinți o organizație, minunat, coasa îți va fi prietenă…
  • Doar primii 10 înscriși (care îndeplinesc și celelalte condiții) vor participa – primul venit, primul servit. Va exista o scurta listă de rezervă în cazul în care unii înscriși se retrag (sau nu își exprimă acordul, în cazul în care au fost înscriși de altcineva)

DISTANȚA în lungime a suprafeței de cosit este cam de 150 m, lățimea fiind cât cuprinde mișcarea naturală a brațelor. Amenajăm 10 culoare pentru fiecare participant, cu o distanță sigură între ele.

Câștigă cine ajunge primul la capăt și are culoarul cosit ca barba. La Enduro Ranch nu viteza este cea mai importantă…

PREMII

PREMIUL I – o zi întreagă pentru organizația pe care o reprezinți, în singurul parc natural și de aventură off-road din zona Moldovei – pentru toți angajații sau membrii acesteia.

PREMIUL II – o zi întreagă pentru departamentul în care lucrezi din cadrul organizației pe care o reprezinți, la Enduro Ranch

PREMIUL III – o zi întreagă pentru tine și managerul organizației tale împreună cu familiile voastre, la #enduranch (dacă ți se pare pedeapsă, dăm o ladă cu bere, în schimb; dacă tu ești managerul, vino cu… cine vrei)

Zilele de acces se vor stabili de comun acord, în funcție de programul de rezervări al parcului.

PROGRAMUL ZILEI

16 – 17 confirmare înscriși, reguli, briefing
17 – 18 CONCURS
18 – 19 Premiere, fotografii, interviuri, demonstrații
19 – 22 Continuarea distracției în miros de iarbă proaspăt cosită

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*