Drumul spre Sarmisegetusa Regia a fost afectat de viituri. Circulația rutieră a fost restricționată

Drumul Costești - Sarmisegetuza Regia a fost afectat de viituri. FOTO CJ Hunedoara

Drumul județean Costești-Sarmizegetusa Regia a fost afectat de viiturile provocate de ploile din ultimele ore, județul Hunedoara fiind parțial sub Cod Galben de ploi torențiale și vânt puternic.

Miercuri, 1 mai, reprezentantul Consiliului Județean Hunedoara, primarul comunei Orăștioara de Sus și reprezentanți ai Poliției Române, au luat primele măsuri după ce o viitură formată în urma ploilor abundente a afectat drumul spre Sarmizegetusa Regia.

DJ 705 A Costești – Sarmizegetusa Regia a fost afectat în 4 puncte de apele învolburate. Zonele afectate au fost semnalizate corespunzator, iar CJ Hunedoara va demara lucrările de reparații.

„Cu natura nu te poți pune! Am contactat deja reprezentanții firmei care execută lucrările de reparații și întreținere și vom începe de îndată intervențiile necesare. Pentru noi, siguranța turiștilor care vizitează cetatea Sarmizegetusa Regia primează și vom face tot ce este posibil pentru ca drumul să fie sigur”, a declarat Costel Avram, administrator public al județului Hunedoara.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*