Adunarea generală a Comisiei Europene pentru Turism (ETC) va avea loc în România, în 2019

Eduardo Santander și Bogdan Trif

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, și directorul executiv al ETC, Eduardo Santander, au perfectat detaliile organizării, în țara noastră, a unui amplu eveniment la care vor participa reprezentanți ai autorităților responsabile de turism din peste 30 de țări. Acesta va avea loc anul viitor.

“Mă bucur că România va fi gazda Adunării Generale a Comisiei Europene pentru Turism, o organizație importantă în domeniu, care are ca obiectiv promovarea turismului în Europa. Evenimentul va avea loc în perioada în care România deține Președinția Consiliului Uniunii Europene, iar această conferință va pune turismul sub lumina reflectoarelor, va sublinia maturitatea eforturilor făcute pentru dezvoltarea domeniului, dar mai ales va prezenta România ca importantă destinație turistică în Europa și în întreaga lume, de altfel. Am dovedit prin masurile luate în ultima vreme de Executiv că turismul este o prioritate națională, iar astfel de angajamente precum cel luat alături de Comisia Europeana pentru Turism întărește imaginea României de partener de încredere”, a declarat ministrul turismului, Bogdan Trif, după întâlnirea de la Bruxelles cu Eduardo Santander, director executiv ETC.

De altfel, ministrul turismului, Bogdan Trif, a stabilit și un parteneriat informal privind promovarea României ca destinație turistică pe platformele de comunicare ale Comisiei Europene pentru Turism.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*