Agenția de turism Hello Holidays a înregistrat 1.200 rezervări pentru vacanțe la Târgul de Turism al României

Echipa Hello Holidays la TTR. FOTO Hello Holidays

Agenția de turism Hello Holidays a înregistrat rezultate spectaculoase la Târgul de Turism al României ce s-a desfășurat la finalul săptămânii anterioare la Romexpo, în București, ediție care a atras peste 14.000 participanți. Vizitatorii au fost atrași în număr mare de ofertele atractive din timpul târgului, numărul participanților crescând cu 4.000 față de anul anterior.

Având o poziționare strategică, chiar la intrarea în pavilion, standul agenției de turism Hello Holidays din cadrul Târgului de Turism a fost vizitat de majoritatea participanților la târg, respectiv 14.000 de persoane de toate vârstele, dornice să se informeze sau să-și planifice următoarele vacanțe.

Cu ocazia celei mai recente ediții a Târgului de Turism al României au fost rezervate 1.200 vacanțe prin agenția Hello Holidays. Acestea s-au efectuat atât în cadrul Târgului de la Romexpo, în agenție, cât și online, întrucât ofertele au fost disponibile în timp real pe site, iar turiștii au putut să își rezerve vacanțele mult dorite direct de pe mobil sau laptop, bucurându-se de confortul de acasă. Ca și în anii precedenți, românii au achiziționat vacanțe atât pentru vară, cât și pentru sărbătorile de iarnă.

Cele mai căutate destinații pentru sejururi au fost: Grecia, Turcia și Bulgaria. Publicul a fost atras în special de reducerile spectaculoase pentru destinațiile Halkidiki, Thassos, Insula Evia, Riviera Olimpului și Tolo din Grecia, de sejururile cu avionul în Antalya, de Marmaris și Kusadasi din Turcia și de stațiunile de pe litoralul din Bulgaria.

De asemenea, Circuitele în Europa atât cu avionul, cât și cu autocarul au avut un număr mare de solicitări. Printre cele mai solicitate programe au fost: Rusia, țările din Peninsula Scandinavă, Spania și Portugalia, dar și circuitele pentru Istanbul si Cappadocia, cu care agenția Hello Holidays și-a obișnuit turiștii în ultimii ani.

“În oferta noastră s-au regăsit oferte spectaculoase pentru Halkidiki, Thassos, Insula Evia, Riviera Olimpului și Tolo la 1 euro / persoană / noapte + transport, Sejururi cu avionul în Antalya, unde au beneficiat de taxele de aeroport gratuite, dar și de reduceri suplimentare pentru early booking la cazare. Pentru Marmaris și Kusadasi am oferit reduceri de până la 50% atât pentru transport, cât și pentru cazare. Pentru Litoralul bulgăresc reducerile au ajuns până la 35%. De asemenea, pentru Circuite atât cu avionul cât și cu autocarul, reducerile au fost de până la 15%. Și cel mai important, avans minim de 25 euro / persoană la înscriere”, spune Denisa Oprea, Marketing Manager al agenției de turism Hello Holidays.

Hello Holidays participă în fiecare an la Târgurile de Turism, atât la cele din toamnă, cât și la cele din primăvară, încă de la înființarea agenției, în 2007. Cu fiecare ediție, echipa Hello Holidays își surprinde și încântă clienții cu oferte speciale, dar și cu standuri amenajate în stil modern, inovator și primitor, ținând pasul cu tendințele internaționale.

În privința publicului participant la Târgul de Turism al României, Denisa Oprea, Marketing Manager al agenției de turism Hello Holidays, menționează:

“În general ne-au vizitat cupluri și familii cu sau fără copii, toți dornici să își rezerve o vacanță atât pentru sărbători, cât și pentru anul 2020. O parte dintre turiștii noștri au venit și singuri, în special doritorii de vacanțe de tip circuit, unde avem ca variantă de înscriere în cameră dublă cu partaj. Pentru aceștia oferim și o facilitate: dacă agenția nu reușește să completeze partajul, atunci turistul nu achită suplimentul pentru camera single”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*