Divertisment online pentru constănțeni și nu numai: piese de teatru pentru adulți și copii și spectacolele delfinilor

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța.

Consiliul Județean Constanța, prin instituțiile de cultură din subordine, vine în întâmpinarea celor care stau acasă și a luat măsuri pentru ca o parte din activitățile acestora să fie mutate în mediul online.

Sâmbătă, 09 mai 2020, puteți viziona următoarele spectacole:

  • Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00, iar de la ora 18:00 puteți urmări mituri, legende și povestiri reunite sub titlul “Legendele Dobrogei”
  • Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită, începând cu ora 11.00, să urmăriți spectacolul „Visele” spectacol recomandat copiilor de peste 3 ani. Regia artistică și scenografia MC Ranin.
  • Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă invită să vizionați spectacole cu delfini de la ora 11.00 și ora 15.00,
  • Teatrul de Stat Constanța vă prezintă, începând cu ora 19.00, spectacolul “Cea mai frumoasă soție”.

Duminică, 10 mai 2020, vă propunem următoarele activități:

  • Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă pe cei mici la o sesiune de povești și basme românești începând cu ora 11.00,
  • Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” vă invită, începând cu ora 11.00, să urmăriți spectacolul „Degețica”, după H. Ch. Andersen, dramatizare și regie: Toma Hogea, scenografia Mihai Pastramagiu Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.
  • Complexul Muzeal de Științe ale Naturii vă invită să vizionați spectacole cu delfini de la ora 11.00 și ora 15.00
  • Teatrul de Stat Constanța vă prezintă spectacolul “Uciderea lui Gonzago” începând cu ora 19.00

Spectacolele Teatrului pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, Delfinariu și Teatrul de Stat Constanța se pot urmări pe link-urile menționate mai sus, doar de la orele menționate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*