Cea de-a șapte reuniune consecutivă a Asociației Aeroporturilor din România are loc, săptămâna aceasta, pe litoral

Avion Turkish Airlines. FOTO Star Alliance
Avion Turkish Airlines. FOTO Star Alliance

Stațiunea Venus va găzdui săptămâna aceasta o nouă reuniune a Asociației Aeroporturilor din România.

La evenimentul dedicat evoluției circulației aeriene din România, organizat anual de AAR, participă, în perioada 22 – 26 august, toți directorii aeroporturilor din România, reprezentanții la vârf ai companiilor aeriene TAROM, Blue Air, Turkish Airlines, conducerea Ministerului Transporturilor, conducerea ROMTSA și Autoritatea Aeronautică Civilă, diverse entități, instituții, companii private și parteneri implicați în industria aviației.

În premieră, Asociația Aeroporturilor din Romania și Federația Patronatelor din Industria Ospitalității din România (FPIOR) vor semna un acord de parteneriat pentru a determina atragerea și creșterea numărului de pasageri și turiști în zbor către destinații turistice din România, în scop de afaceri sau de vacanță.

Deschiderea evenimentului va avea loc marți, de la ora 10.30, la Mera Resort Venus.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*