Delfinariul din Constanța și-a redeschis porțile pentru vizitatori

Show la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Show la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Delfinariul a fost redeschis după aproximativ o lună și jumătate de când a fost închis publicului din cauza situației epidemiologice înregistrate la nivelul municipiului Constanța.

“Începând de astăzi 5 mai, Delfinariul Constanța își redeschide porțile pentru vizitatori, cu reprezentații zilnic la orele 11 și 15”, a transmis conducerea Delfinariului.

Delfinariul și-a închis porțile pe data de 18 martie din cauza numărului ridicat de cazuri de Covid-19 de la nivelul municipiului Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*