Rută nouă spre Billund, Danemarca, începând cu luna noiembrie 2021, de la Sibiu

Rută nouă spre Billund, Danemarca, începând cu luna noiembrie 2021, de la Sibiu

RyanAir anunță deschiderea unei noi rute de la Sibiu spre Billund, Danemarca începând cu luna noiembrie 2021. Noua rută va fi operată cu două frecvențe săptămânale, în zilele de luni și vineri. Biletele către această nouă destinație au fost deja puse în vânzare pe website-ul companiei aeriene.

În ciuda contextului pandemic actual și a provocărilor fără precedent cauzate de acesta, eforturile continue și angajamentul asumat de întreaga echipa a aeroportului sibian față de comunitatea deservită se concretizează în noi oportunități de călătorie.

Reamintim că noul partener al aeroportului sibian va lansa anul acesta patru noi rute, spre Veneția – 1 iunie, Bologna – 2 iulie, Corfu – 3 iulie și Billund – 1 noiembrie, oferind noi oportunități de călătorie accesibile pentru pasagerii săi.

„Suntem convinși că noua rută se va bucura de aprecierea pasagerilor sibieni și a celor din întrega regiune. Vom continua această dinamică și vom răspunde cu aceeași exigență angajamentului de a conecta Sibiul de mari orașe europene”, a declarat Marius Ioan Gîrdea, director general al Aeroportului Internațional Sibiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*