Târgul de turism prahovean ExpoVacanța, Ediția a XI-a se ține între 16-18 martie

Târgul ExpoVacanța

În perioada 16-18 martie Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova organizează cea de-a XI-a ediție a târgului de turism prahovean EXPO VACANŢA, care se va desfăşura în cel mai important centru comercial din Ploieşti, Ploieşti Shopping City.

EXPO VACANŢA este unicul târg de turism din Ploieşti, care anul acesta a ajuns la ediţia a XI-a. Târgul reprezintă unul dintre proiectele importante ale Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, şi se va adresa, ca şi în ediţiile anterioare, agenţiilor de turism şi touroperatorilor, staţiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor şi companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor ş.a.

In cele 3 zile de targ, vizitatorii vor putea consulta ofertele speciale de calatorii si vacante, vor afla detalii despre diverse destinatii turistice, vor putea participa la degustari de vinuri, momente artistice, expozitie foto, tombola si multe alte surprize.

Expozanţii sunt pregătiţi cu oferte pentru litoral, munte şi staţiuni balneare, pentru destinaţii aflate în România, Bulgaria, Grecia, Malta şi Turcia, dar stau la dispoziţia clienţilor şi cu oferte pentru destinaţii exotice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*