Târg de călătorii inedit la Muzeul de Artă Cluj

Muzeul de Artă din Cluj este gazda Târgului de Călătorii și Lifestyle

În perioada 16 – 18 martie 2018, Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj va fi gazda unei adevărate expoziții de oferte de vacanță în cadrul Târgului de Călătorii și Lifestyle.

Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, turoperatorii și agențiile de turism își vor prezenta cele mai actuale oferte de early booking în timp ce oficiile de turism atât din țară cât și din străinătate vor oferi informații relevante legate de zonele pe care le reprezintă.

Printre sutele de oferte de vacanță prezentate clujenilor, și nu numai, cei prezenți se vor putea bucura și de momente dedicate artei, oferind astfel unor tineri creatori posibilitatea de a-și expune realizările într-un cadru organizat. Expozițiile vor fi axate pe tema târgului – turismul și călătoriile – și vor putea fi admirate într-un spațiu special amenajat în cadrul târgului, un târg ce își depășete limitele întrunind toate criteriile, atât ale unui eveniment de turism cât și de lifestyle.

Ca un element inedit al acestei manifestări, organizatorii i-au avut în vedere și pe cei care vor participa alături de copiii lor la târg, astfel că micuții vor avea la dispoziție un spațiu special amenajat unde se pot juca și relaxa alături de animatori, în timp ce părinții lor consultă ofertele de vacanță. De asemenea, pentru vizitatorii care vin alături de bebelușii lor, în cadrul Târgului de Călătorii vor putea găsi un concept unic în Cluj, un spațiu de unde vor avea posibilitatea de a împrumuta un sistem ergonomic pentru purtarea bebelușului.

Totodată, cunoscut fiind faptul că în Cluj-Napoca se practică, de o perioadă îndelungată, turismul medical, în cadrul Târgului de Călătorii și Lifestyle vor fi prezenți și expozanți cu oferte din zona turismului medical.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*