Delfinariul din Constanța continuă demonstrațiile și în acest weekend, iar copiii sub 7 ani au intrarea liberă

Delfinariul din Constanța. FOTO Cătălin Schipor

Delfinariul Constanța continuă demonstrațiile și în acest weekend și oferă acces gratuit copiilor sub 7 ani.

Astfel, de luni până vineri au loc antrenamente cu delfini în prezența publicului vizitator, iar sâmbătă și duminică sunt demonstrații cu delfini. Orele de începere sunt aceleași și în timpul săptămânii și în weekend, adică 11.00 și 15.00

Un bilet de acces pentru adulți este 12 lei, pentru elevi și studenți – 3 lei, iar copiii până la 7 ani au accesul gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*