FOTO VIDEO De 1 iunie, toți copiii vor avea acces liber la secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

Show la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Show la Delfinariul Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Toți copiii până la vârsta de 18 ani, dar și studenții, vor avea acces liber, de 1 iunie, la toate secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

„Această minivacanță de 1 iunie vine cu un program prelungit la Acvariu până la ora 20.00, Microrezervația până la ora 18.00, iar reprezentațiile la Delfinariu vor avea o cronologie diferită – 11.00, 14.00 și 17.00, pentru a avea o acoperire mai bună a cererilor cetățenilor”, a declarat directorul complexului, Adrian Bâlbă.

El spune că, odată cu această minivacanță de 1 iunie, debutează și sezonul estival, dar în condiții de siguranță.

„Cu mască, în încăperile de la Delfinariu și Acvariu, fără mască în Microrezervație, dar cu distanțare fizică, pentru a ne asigura că ne protejăm. Cu această ocazie, vă invităm să vedeți ce noutăți avem să vă oferim!”, a precizat Adrian Bâlbă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*