Surpriză de 1 Iunie din partea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Accesul la Delfinariu, Acvariu și Microrezervație va fi liber pentru copii și studenți

Aglomerație la Delfinariu. FOTO Arhivă

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța vine cu o surpriză  de 1 Iunie, Ziua Internațională a Copilului. Astfel, accesul la Delfinariu, Acvariu și Microrezervație va fi liber pentru copii și studenți.

Copiii până la vârsta de 18 ani și studenții au acces liber la secțiile Complexului Muzeal de Științe ale Naturii care sunt deschise în această perioadă și anume Delfinariu, Acvariu și Microrezervația.

De asemenea, pe data de 1 Iunie programul a fost prelungit. Microrezervația va fi deschisă până la ora 18, iar Acvariul, până la ora 20. Totodată, reprezentanțiile la Delfinariu vor avea loc la orele 11, 14 și 17. Reprezentanții Complexului Muzeal de Științe ale Naturii au precizat că masca este obligatorie a fi purtată la Delfinariu și la Acvariu, iar în Microrezervație este recomandată distanțarea fizică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*