Consiliul Județean Constanța caută director executiv pentru Direcția de Turism

Cazinoul din Constanța. FOTO Cătălin SCHIPOR

Consiliul Județean Constanța caută Director Executiv al Direcţiei de Turism şi Coordonarea Instituţiilor de Cultură Subordonate pentru postul rămas vacant.

Concursul pentru ocuparea prin promovare a funcţiei publice de conducere vacante se desfășoară în data de 27 aprilie și începe cu proba scrisă, urmată de interviu.

Pentru a se putea înscrie la concurs, candidaţii trebuie sǎ îndeplineascǎ condiţiile prevǎzute la art. 483 alin. (2) din Ordonanţa de Urgenţă nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările şi completările ulterioare:

  • Să fie numit într-o funcţie publică din clasa I;
  • Să îndeplinească condiţiile minime de vechime în specialitate de: minim 7 ani în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice;
  • Să îndeplinească condiţiile de studii: studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă: domeniul fundamental Ştiinţe Sociale;
  • Să fie absolvent cu diplomă a studiilor universitare de master în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 153 alin. (2) din Legea educaţiei naţionale nr. 1/2011, cu modificările şi completările ulterioare;
  • Să nu aibă sancţiune disciplinară neradiată.

Relaţii suplimentare se pot obţine în programul: de luni până joi între orele 8-16,30 şi vineri între orele 8.00-14.00, persoana de contact fiind Magiru Elena – Inspector Superior, la telefon 0241/48.84.30, sau email elena.magiru@cjc.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*