#CONCURS Câștigă 4 invitații la #ExperienceBucharest – evenimentul influencerilor care promovează România

#ExperienceBucharest are loc între 2 și 5 noiembrie 2018
#ExperienceBucharest are loc între 2 și 5 noiembrie 2018

50 de invitați de top, creatori de succes de conținut ce vin de pe 5 continente vin la București pentru a susține destinațiile turistice românești. Evenimentul #ExperienceBucharest are loc între 2 și 5 noiembrie 2018.

#ExperienceBucharest și #ExperienceRomania, cele mai mari proiecte de promovare independentă a României, aflate deja la cea de-a patra ediție, au adunat peste 300 de invitați internaționali, bloggeri, jurnaliști, Instagrameri, vloggeri și specialiști pe Twitter ce au creat conținut de calitate, au promovat Bucureștiul și diverse regiuni ale României, obținând expunere și vizibilitate sporită pentru România în mediul online.

GoNEXT și organizatorii acestui eveniment pun la bătaie 4 invitații pentru oamenii de turism sau cei pasionați de Social Media.

Tot ce ai de făcut este:

1. Dai LIKE Paginii de Facebook “GoNEXT” – facebook.com/GoNEXTro

2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și taguiești un prieten care e pasionat de turism și Social Media. 

3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, în seara de 1 noiembrie 2018. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Industria turismului din România înregistrează creșteri, potrivit ultimelor rapoarte INS. În anul 2017, numărul turiștilor străini a crescut cu 11,3% față de anul precedent, însă acesta rămâne semnificativ mai mic în comparație cu alte țări.

”Online-ul și social media au devenit canalele principale pentru a atrage turiști în cele mai de succes destinații din lumea întreagă. România si Bucureștiul au nevoie de prezență în mediul online și de cât mai multă promovare. În acest context, #ExperienceBucharest este un proiect unicat ce va oferi vizibilitate orașului București ca destinație turistică prin generarea unui conținut cât mai divers, în diferite limbi străine și pe diferite canale online: articole, presă scrisă internațională, Instagram, Facebook și Twitter.  Conținutul generat va ajunge la o audiență internațională de peste 50 de milioane de persoane din întreaga lume. Ca și exemplu, doar 4 dintre participanți însumează pe canalul de Instagram un număr de 3.490.000 de urmăritori! (@pearlcyprus,@kyrenian,@dotzsoh,@lacerti)”, declară fondatorul proiectului Tudor Maxim.   

Pentru a compensa aceste neajunsuri, organizatorii continuă a patra ediție a campaniei #ExperienceBucharest.

Toți invitații se vor bucura de tururi culturale inedite ce presupun vizite la cele mai importante monumente de for public din București (Arcul de Triumf va fi deschis special pentru acest eveniment), muzee, precum și alte experiențe alternative: ”Povestea Bucureștiului”, în care participanții vor descoperi mai bine de 500 de ani de istorie, ”Patrimoniul Cultural rrom” care abordează tema sensibilă a discriminării rrome, ”Viața Reală a Uriașilor de Pantelimon” unde participanții vor descoperi o altă latură a vieții din București, ”Turul alternativ” ce deschide apetitul pentru artă urbană, “Turul comunist” ce prezintă peste 40 de ani de istorie care au format Statul Român contemporan dar și multe altele. În sprijinul evenimentului s-a alăturat și Compania Națională de Transporturi Aeriene a României -TAROM.

Pe 5 noiembrie, în ultima zi a proiectului, va fi organizată cea mai importantă Conferință Internațională din România dedicată turismului și social media, la Hotel Radisson Blu din București.

Specialiștii invitați vor prezenta și dezbate cele mai bune practici în implementarea campaniilor de marketing online, ultimele tendințe în social media și turism mondial, studii de caz de branding de succes al unor destinații turistice din lumea întreagă.

Evenimentul va reuni profesioniști din domeniul turismului, influenceri internaționali și români din domeniul turismului, jurnaliști, reprezentanți ai autorităților locale din București, Oradea, precum și reprezentați ai Autorităților de Promovare Turistică din Thailanda, Grecia, Dubai și Austria.

Printre aceștia se numară:

  • Călin Ile, Președintele Federației Industriei Hoteliere din România (FIHR);
  • Mihai Jurcă, Președintele Asociației pentru Promovarea Turismului în Oradea;
  • Cezar Dumitru, Autor al blogului românesc de succes, ImperatorTravel.ro;
  • Stephen Chrisanthus, Manager al destinației turistice Florida, USA;
  • Alex Filip, fondator Bucharest City App;
  • Flavia Voinea, Director București FM;
  • Tudor Maxim, Fondatorul #ExperienceBucharest și #ExperienceRomânia;
  • Proiectul este susținut de Primăria municipiului București prin Administraţia Monumentelor și Patrimoniului Turistic și de TAROM – Compania Naţională de Transporturi Aeriene a României.

Pentru mai multe detalii despre speakeri, program și înscriere accesaţi: www.experience-bucharest.com/conference.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*