FOTO Codul Galben de ceață a afectat mai multe zboruri

Aeronavă Blue Air. FOTO Facebook
Aeronavă Blue Air. FOTO Facebook

Meteorologii au emis Cod Galben de ceață cu scăderea vizibilităţii local sub 200 m şi izolat 50 m, acest fenomen afectând județele din partea de Est și Nord Est: Suceava, Bacău, Botoșani, Neamț, Iași și Galați.

În aceste condiții, conducerea Aeroportului Bacău  a anunțat că zborurile companiei Blue Air Bacău – Milano Bergamo și Bacău – Londra Luton nu au decolat, urmând ca în funcție de evoluția vremii, acestea să se reprogrameze.

UPDATE:

Zborurile au fost reluate în jurul orei 13.00

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*