Circulația trenurilor a fost perturbată pe ruta București Nord – Aeroport Henri Coandă

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că în cursul acestei dimineți, circulația trenurilor pe relația București Nord  – Aeroport Henri Coandă și retur a fost perturbată din cauza unui macaz defect între Mogoșoaia și Balotești.

„În prezent circulația trenurilor se desfășoară la cale liberă între Mogoșoaia și Aeroport, cu ordin de circulație, pentru a permite echipelor de intervenție să remedieze defecțiunea, urmând ca după finalizarea intervențiilor la macaz, circulația trenurilor să revină la normal pe această rută.

Până la remedierea defecțiunii, trenurile care circulă pe relația București Nord – Aeroport și retur vor înregistra întârzieri cuprinde între 30 – 90 de minute” – CFR. 

În cele din urmă, circulația trenurilor pe relația București Nord – Aeroport Henri Coandă a fost reluată în condiții normale, defecțiunea macazului fiind remediată.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*