La Sibiu a început târgul de Paști

Targul de Pasti din Sibiu a ajuns la a VII-a ediție

În perioada 30 martie 10 aprilie, Sibiul este gazda unui târg de Paști. La târg sunt prezenți 50 de expozanți din țară și străinătate, care își prezintă produsele de sezon în Piața Mare, oferind astfel o alternativă plăcută de a căuta și găsi cadouri de Paști deosebite. Târgul este deschis zilnic între orele 11.00 și 21.00

În centrul târgului este amenajată și o zonă de agrement, care include carusel, trenuleț pentru copii și o cetate gonflabilă, precum și Căsuța Iepurașilor. În perioada târgului exista și un trenuleț turistic, care va plimba vizitatorii și turiștii prin centrul istoric al Sibiului.

Târgul de Paști din Sibiu este un eveniment organizat încă din anul 2010, fiind unul dintre primele de acest fel din țară. Organizatorul evenimentului, Asociația Events For Tourism, dezvoltă diverse evenimente culturale cu scopul promovării turistice a Sibiului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*