FOTO Stațiunea Mamaia, dar și Delta Dunării și stațiunile montane sunt promovate la Târgul de Turism de la Chișinău de către Mistral Tours

România este promovată la Târgul de Turism d ela Chișinău de Mistral Tours. FOTO Mistral Tours

În perioada 29 Martie – 1 Aprilie, Mistral Tours Constanța  este la Chișinău, în standul României, la „Tourism Leisure Hotels“ Chișinău, pentru a lansa și promova oferte de pe Litoral, Delta Dunării, Munte, stațiuni balneare și city break-uri în România. 

Cu această ocazie, dar și după 20 de ani de activitate, s-a deschis Mistral Tours Chișinău pentru a putea promova mai bine Vacanțele în România.

„De mai mult de 7 ani, sunt implicată în linia întâi în reactivarea și dezvoltarea relațiilor de parteneriat între operatorii din turism din România și Rep. Moldova, întrucât consider Moldova o piață strategică pentru destinațiile de vacanță din România. Pe lângă cei cca 20.000 turiști moldoveni pe care îi atragem în România în stațiunile montane în perioadă sărbătorilor de iarnă pe stil vechi, există un potențial enorm în dezvoltarea interesului turiștilor moldoveni pentru a veni în vacanță pe Litoral și în Deltă Dunării. În anul cu nr.20 de activitate pe piață al agenției noastre de turism, anunțăm astăzi că s-a “născut” soră noastră mai mică, agenția Mistral Tours Chișinău. Vom promova împreună vacanțele în România pentru moldoveni și vacanțe în Moldova pentru români și turiști din lumea întreagă. Primul nostru obiectiv este atragerea de turiști din Moldova pe Litoral și în Deltă în sezonul 2018, mai ales că există deja și conexiuni rutiere între Chișinău și Constanța ( curse de autocar zilnice) și vom continuă să susținem importantă conectării pe cale aeriană. De astăzi și până duminică, echipă Mistral promovează ROMÂNIA în standul țării noastre, la Chișinău, în Moldova!” a declarat Corina Martin – Mistral Tours.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*