Certificatul Visit Harghita – Family-friendly poate fi solicitat anul acesta pentru trei categorii

Anul acesta, certificatul Visit Harghita – Family-friendly poate fi solicitat pentru trei categorii. Pe lângă unitățile de cazare și restaurante, antreprenorii și organizatorii de programe pot nominaliza și activități turistice.

Urmărind tendințele și regulile în schimbare, și luând în considerare opiniile experților și antreprenorilor locali, Consiliul Județean Harghita și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita (ADI Harghita), au lansat în anul 2020 campania turistică Visit Harghita – Family-friendly. Județul Harghita a fost întotdeauna o destinație populară pentru familii, deoarece aici familiile găsesc oportunități de relaxare și recreere într-un mediu sănătos, apropiat de natură, departe de aglomerație. Scopul acestor servicii este de a-i atrage în județul Harghita pe acei turiști care călătoresc cu familia pentru a petrece timp de calitate într-un loc special, unde li se acordă o atenție deosebită și unde se derulează programe destinate acestei categorii de clienți. Pe lângă unitățile de cazare și restaurante, și organizatorii de programe turistice pot nominaliza la categoria de activități turistice. În cazul ultimei categorii, echipa Visit Harghita așteaptă nominalizarea unor activități turistice concepute special pentru familii, care oferă posibilitatea de distracție și petrecere a timpului liber într-un mod plăcut, interesant și sigur pentru toți membrii familiei.

Pentru obținerea certificatului Visit Harghita – Family-friendly, unitățile de cazare, restaurante și activități turistice trebuie să îndeplinească criteriile. Manualul, care conține informațiile necesare, este disponibil pe visitharghita.com și adiharghita.ro, iar cei interesați pot contacta Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Harghita la adresa visitharghita@judetulharghita.ro. Solicitarea certificatului Family-friendly este posibilă până cel târziu miercuri, 5 mai.

Urmând exemplul anului trecut, certificatele Family-friendly vor fi predate în cadrul unei ceremonii de premiere, la care vor participa un grup de influenceri, printre care, și consultantul în marketing turistic, Răzvan Pascu. În colaborare cu echipa Visit Harghita, Răzvan Pascu promovează județul ca destinație turistică pentru familii.

În anul 2020, cincizeci și două de unități (de cazare și alimentație publică) au primit certificatul Visit Harghita – Family-friendly.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*