Fonduri suplimentare pentru Parcul Memoriei Nationale “Stejarii României – 100 de ani de istorie și demnitate” RoMândria

Pădure de stejari. FOTO Oli Gibbs

Guvernul a adoptat pe 28 decembrie, o Hotărâre prin care se alocă fonduri suplimentare pentru continuarea lucrărilor la Parcul Memoriei Naționale ”Stejarii României – 100 de ani de istorie și demnitate” RoMândria (județul Vrancea).

În august 2017, județului Vrancea i-a fost alocată suma de 19,361 milioane de lei pentru organizarea, în perioada 2017 – 2018, a unor manifestări și investiții de anvergură, dedicate Centenarului, printre care se regăsește și proiectul Parcul Memoriei Naționale ”Stejarii României – 100 de ani de istorie și demnitate” RoMândria (pentru care a fost alocată, iniţial, suma de 3 milioane de lei).

Din cele 19,361 milioane de lei, în prezent au rămas disponibile 12,228 milioane de lei, care pot fi utilizate pentru finalizarea proiectului Parcul Memoriei Naționale ”Stejarii României – 100 de ani de istorie și demnitate” RoMândria, în condiţiile în care, pentru acest obiectiv, sunt necesare lucrări silvice, dar și peisagistice, care necesită resurse financiare considerabile, dar și lucrări de o mare complexitate și care se întind pe o durată mai mare de timp (aproximativ 6-7 ani).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*