Marina Limanu este gazda Campionatului Național Matchrace 2018

Iubitorii de matchrace sunt așteptați la Marina Limanu. FOTO Nauticline

Nautic Line International anunță noul format al Campionatului Național Român  – MatchRace 2018, prin amabilitatea Federației Române de Yachting, doritorii fiind invitați să se înregistreze direct prin Early Booking.

Drept urmare, pentru noul format aprobat al Campionatului Național MatchRace.  va fi prezent Luigi Bertini (ITA) – ISAF International Judge/International Umpire/International. Rank-ul ISAF al evenimentului este anul acesta de 3, după ce înainte a fost 5. Toți skipper-ii vor câștiga mai multe puncte în clasamentul ISAF.

Evenimentul se ține în perioada 3-6 Mai la Marina Limanu, în județul Constanța. Cei care vor face rezervări/înscrieri până pe data de 31 martie, vor plăti doar 122 euro.

– se va concura pe Beneteau First 21,7 S, toate identice,

– antrenamentul se va face cu cei mai buni: Petra Kliba, Luigi Bertini și Bruno Ampola,

– perticipanții vor învăța despre match race, dar și despre fleet race

– vor fi 2 zile de antrenament, 2 de regatta, plus petrecerea de după.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*