Cadoul perfect de Crăciun: pachete de abonamente la cele mai așteptate festivaluri din Europa, UNTOLD, Neversea și Massif

Neversea 2022

Cei care își doresc să ajungă în 2023 la unele dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, Neversea și Massif au acum șansa să achiziționeze un pachet de abonamente pentru toate cele trei evenimente la jumătate de preț.

Fanii pot cumpăra abonamente General Access pentru cele trei mari festivaluri de muzică de anul viitor, Massif, Neversea și UNTOLD, la un singur preț special, de 299 euro + taxe. Astfel, cei care achiziționează acest pachet, economisesc 309 euro + taxe din prețul final al abonamentelor.

Acest combo pack pentru un an de neegalat al distracției, călătoriilor muzicale și experiențelor unice este disponibil pe site-ul fiecărui festival: Massif, Neversea și UNTOLD. Astfel, cu doar 299 euro + taxe, fanii își asigură intrarea la toate cele 3 festivaluri, care vor avea loc astfel: Massif – 3-5 martie 2023 în Poiana Brașov, Neversea – 6-9 iulie 2023 în Constanța, UNTOLD – 3-6 august 2023 în Cluj-Napoca.

Pe lângă acest combo pack, fanii festivalului Neversea au șansa să câștige premii dacă își cumpără în decembrie abonamente pentru ediția din 2023. Sesiuni de make-up, hairstyle, fotografii, tricouri, șepci, brățări, hanorace, abonamente sau vouchere pentru mâncare și băutură sunt premiile puse la bătaie de organizatori. Campania X-Mas Lucky Drop se desfășoară în perioada 15 – 23 decembrie 2022, pe contul de Instagram Neversea. Fiecare zi relevă un alt premiu, iar fanii pot afla care este acela doar urmărind festivalul pe Instagram.

Toți cei care cumpără abonamente la Neversea 2023, în perioada 13 – 31 decembrie 2022, intră automat în tragerea la sorți pentru campania X-Mas Lucky Drop by Neversea. Pe 9 ianuarie 2023, organizatorii festivalului vor anunța cine sunt norocoșii câștigători și ce cadou primesc.

Mai mult decât atât, începutul anului 2023 va veni și cu primul anunț de artiști internaționali și nu numai, care vor urca pe scenele festivalului Neversea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*