Brașovul este gazda East European Culinary Cup

Cea de-a doua ediție a “East European Culinary Cup“

Asociația Culturală Euro Est Alternativ își propune să desfășoare în perioada 25 – 27 mai, la Brașov, cea de-a doua ediție a “East European Culinary Cup“, care se dorește a fi una din cele mai mari manifestări gastronomice.

Evenimentul de la Brașov va găzdui întrunirea la nivel mondial a Comitetului pentru Conservarea Patrimoniului Cultural Culinar din lume. Vor fi prezenți 100 de invitați, reprezentanți din cel putin 40 de țări.

Printre invitați se vor număra și bucătari de 3 stele Michelin, reprezentanți ai Eurotoques International, asociație inițiată de părinele bucătăriei moderne, Paul Bocuse. Va fi o competiție cu 10 categorii de concurs, atât pentru juniori, cât și pentru seniori. Specificul acestui eveniment este prezentarea la nivel competițional a bucătăriei tradiționale românești, reinterpretată modern, prin demonstrații de artă culinară exceptionale. Este esențial să reușim să aliniem România la standardele europene și mondiale privind serviciile din industria ospitalității.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*