A început Festivalul Internațional de Film Transilvania

A început TIFF 2018

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) este primul festival internațional de film de lung-metraj din România.

De-a lungul celor 16 ediți, TIFF s-a putut mândri şi cu prezența a numeroase personalități de marcă ale cinematografiei mondiale. Sophia Loren, Michael Radford, Vanessa Redgrave, Franco Nero, Catherine Deneuve, Claudia Cardinale, Alain Delon. TIFF 2018 se desfășoară în perioada 25 mai – 3 iunie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*