Compania națională TAROM împlinește 64 de ani de la înființare

Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Dragoș Socola
Aeronavă TAROM. FOTO Facebook/Tarom / Dragoș Socola

În urmă cu 64 de ani, se semna actul care avea să marcheze începutul celui mai recunoscut brand românesc din ultima sută de ani: Transporturile Aeriene Române.

În 64 de ani de existență TAROM a avut onoarea să transporte personalități iconice ale istoriei contemporane. Un exemplu concludent este Papa Ioan Paul al II-lea, care a vizitat pentru prima oară România în 1999, sosind la București la bordul unei aeronave TAROM. Acestui exemplu i se alătură numeroși șefi de stat și de guverne, artiști de renume mondial, sportivi de performanță. Numele TAROM se identifică cu excelența și performanța românească.

“TAROM este o parte vie a istoriei aviației civile din România. Este un simbol puternic al inovației și calității în transporturile aeriene. Este o dovadă a excelenței pilotajului românesc. Sunt onorat să fac parte din echipa TAROM și să reprezint astăzi o companie care a făcut și continuă să facă istorie atât în România cât și în lume. Le transmit, și pe această cale, tuturor celor care au construit această companie, un respectuos La mulți Ani!”, a declarat Werner Wilhelm Wolff, Director General TAROM.

Peste o sută de milioane de pasageri au călătorit cu noi în 64 de ani de existență. Primele amintiri de “zbor” sunt întipărite în memoria românilor cu literele TAROM. Această moștenire ne onorează și ne responsabilizează să fim, întotdeauna, mai buni.

Anul cu numărul 64 în istoria TAROM – retehnologizarea companiei

Anul 2018 este anul schimbării și reinventării TAROM.

„În 2018 avem perspective pozitive de progres. În 2018 lansăm prima aplicație mobilă din istoria companiei și în același timp implementăm primul Client Relations Manager din TAROM. În mai puțin de o săptămână vom activa un sistem integrat de relații cu clienții, un call center activ și conturi personale pentru toți pasagerii. Promovăm o nouă paradigmă comercială, implementăm unelte noi de vânzări și performanță, totul pentru a redeveni o companie prietenoasă care să străduiește să fie mai bună pentru pasagerii noștri“, au precizat reprezentanții TAROM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*