ROMEXPO găzduiește între 24 și 27 februarie ediția de primăvară a Târgului de Turism al României

Târgul de Turism al României. FOTO ROMEXPO

ROMEXPO organizează în perioada 24 – 27 februarie ediția de primăvară 2022 a Târgului de Turism al României. Evenimentul se desfășoară în pavilionul B2 al Centrului Expozițional, respectând legislația în vigoare și recomandările autorităților în ceea ce privește conduita socială în prevenirea răspândirii virusului.

Călătoriile în timpul pandemiei sunt o adevărată provocare, dar expozanții au cele mai bune soluții pentru o vacanță în siguranță. Pasionații de călătorii sunt invitați la ROMEXPO să achiziționeze cele mai avantajoase pachete turistice.

Agențiile și tour-operatorii care participă la TTR2022 au pregătit reduceri de până la 50 la sută pentru destinații exotice, sejururi pe litoralul românesc, excursii la munte, circuite interne sau externe, escapade de tipul city-break sau vacanțe all inclusive.

În plus, la târg sunt promovate servicii și zone turistice din România prin intermediul unităților administrativ teritoriale, consiliilor județene, primăriilor, asociațiilor de turism, oficiilor turistice.

Accesul la eveniment se face pe baza Certificatului Verde, dar este permis și celor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, însă nu mai vechi de 72 de ore, sau al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore. Testele trebuie efectuate într-o unitate medicală autorizată. În plus, echipa GRAL Medical face testare antigen rapidă la punctul amenajat în Parcarea B.

„Rugăm toți participanții să țină cont de recomandările noastre pe toată durata vizitei în Centrul Expozițional. ROMEXPO ia toate măsurile necesare pentru ca timpul petrecut la târg să fie în condiții de maximă siguranță sanitară. Având în vedere contextul epidemiologic actual și rapiditatea cu care se schimbă lucrurile, îi invităm pe vizitatori să urmărească site-ul nostru (www.targuldeturism.ro) și paginile din social media. Le vom updata zilnic cu ultimele informații oficiale despre condițiile de acces”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Program de vizitare:

  • 24 – 26 februarie, în intervalul 10:00-18:00
  • 27 februarie, în intervalul 10:00 -16:00

Intrarea este liberă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*