Terapia balneară pe bază de apă de mare și nămol sapropelic, în extrasezon, la Eforie Nord

Terapia balneară în extrasezon la Eforie Nord

Centrele specializate din cadrul stațiunii Eforie Nord oferă terapie pe bază de apă de mare, nămol sapropelic și izvoare mezotermale sulfuroase, ce a câștigat o reputație internațională.

Terapia balneară a devenit în ultima perioadă de timp o terapie importantă și, prin urmare, și necesitatea cercetării științifice cu privire la beneficiile sale. Se știe că durerile degenerative de spate sunt foarte frecvente, atât la populația activă, cât și la persoanele vârstnice, dar acestea beneficiază cu succes de un răspuns pozitiv la terapia balneară.

Și factorii climatici exercită o influență asupra durerilor lombare, însă clima specifică stațiunii Eforie Nord, împreună cu tratamentul balnear specific lacului Techirghiol, cum ar fi apa sărată și nămolul sapropelic, oferă o îmbunătățire semnificativă a calității vieții pacienților cu dureri de spate degenerative.

Drept urmare, terapia balneară pe bază de apă de mare și nămol sapropelic a fost studiată intens și perfecționată în ultimii ani, datorită proprietăților sale multiple, iar în Eforie Nord pacienții pot face acest gen de terapie pe tot parcursul anului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*