Dacă sunteți pe litoral, nu trebuie să ratați Salonul Nautic și Auto – TOMIS YACHT 2018

Nu trebuie să ratați Tomis Yacht 2018

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, în parteneriat cu Primăria Constanța, organizează, în perioada 21 – 24 iunie, cea de-a XXI-a ediţie a Salonului Nautic și Auto – TOMIS YACHT 2018, ce se va desfăşura în Portul Turistic Tomis Constanța.

Aşa cum este firesc, aici, la malul mării, în ultimii ani se simte creşterea interesului pentru sporturile nautice, drept dovadă, atât producătorii autohtoni, cât şi importatorii şi prestatorii de servicii din domeniu, s-au pregătit să prezinte publicului constănţean ultimele noutăţi din domeniu şi oferte atractive, pe toată perioada târgului.

Ediţiile precedente s-au bucurat de succes, fiind apreciate de către expozanţi și vizitatori, răsplătind, astfel, eforturile organizatorului, întrucât din ce în ce mai mulți constănțeni și turiști din întreaga țară, aleg să își petreacă timpul liber practicând sporturi nautice.

La Salonul Nautic şi Auto TOMIS YACHT se vor putea vedea și achiziţiona:

  • ambarcaţiuni, de diferite tipuri şi mărimi, produse în ţară şi din import
  • caiace și canoe
  • bărci gonflabile
  • platforme gonflabile și pontoane plutitoare
  • motoare inboard şi outboard
  • remorci pentru tractat bărci
  • servicii de pază și protecție specializate
  • accesorii și bijuterii cu tematica nautică
  • piese de schimb şi accesorii pentru ambarcaţiuni
  • autoturisme.

Toate acestea vor face din Salonul Nautic și Auto TOMIS YACHT un spectacol estival, o apariţie firească, la malul mării, un motiv în plus pentru a fi mai aproape de cei care iubesc marea, yachtingul, pescuitul, sporturile de apă, mașinile și aventura.

Ediția din acest an a târgului reuneşte un număr de 15 firme, care expun pe o suprafaţă de peste 1.000 mp. Apreciem, în mod deosebit, eforturile celor care au răspuns invitaţiei noastre, fiind prezenţi ca expozanţi, la cea de-a 21 ediţie a târgului și contribuind, astfel, la continuarea tradiţiei de la malul Mării Negre.

Timp de 4 zile, de joi, până duminică, Salonul Nautic și Auto TOMIS YACHT, va putea fi vizitat în Parcarea din Portul Turistic Tomis Constanţa, în intervalul orar 11.00 – 20.00.

Un motiv în plus pentru a vizita târgul ar fi ofertele unice, valabile doar pe durata expoziției, cu care expozanţii și-au obișnuit vizitatorii, în fiecare an, dar și prezenţa inedită a ambarcațiunilor, accesorilor nautice și a autoturismelor expuse, reunind, astfel, două hobby-uri speciale.

Salonul Nautic si Auto TOMIS YACHT reprezintă mai mult decât o simplă expoziţie, fiind locul în care cei cu adevărat pasionați se reîntâlnesc, de fiecare dată, cu plăcere și împărtășesc aceeași emoție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*