Spectacol special în Tulcea pentru turiștii navei de croazieră MS Vivaldi

Teatrul Jean Bart din Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării vă invită la deschiderea Concertului simfonic „Ocolul pământului în 80 de minute” susținut de Orchestra Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski din Constanța, în data de 20 iunie 2018, în incinta Teatrului Jean Bart Tulcea, începând cu ora 20:30.

Evenimentul vine ca o acțiune de integrare a Municipiul Tulcea în circuitul turistic Transdanubian și este organizat pentru cei 127 de pasageri străini ai navei de croazieră MS Vivaldi, coordonați de Croaziere de Excepție cu partener român Invitation România. Totodată, acest eveniment va permite turiștilor străini cunoașterea atracțiilor Municipiului Tulcea, poarta de intrare în Delta Dunării.

Având în vedere importanța momentului, vor fi invitați reprezentanți ai Județului Tulcea și reprezentanți ai Municipiului Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*