Lista dosarelor aprobate pentru schema de ajutor de stat destinată domeniului HoReCa

Restaurant. FOTO FotografieLink

Un număr total de 8.369 de contracte de finanțare aferente schemei de ajutor de stat destinate domeniului HoReCa, în valoare de 2.144.115.349 lei, au fost transmise în data de 26 noiembrie 2021.

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului reamintește aplicanților că pentru a semna contractul de finanțare este necesar să parcurgă următorii pași: vor intra în aplicație în secțiunea Contractare, vor introduce IBAN-ul (cont curent sau cont de grant), vor descărca contractul de finanțare, îl vor semna cu semnătură electronică și îl vor reîncărca în platformă în maxim 10 zile de la transmitere.

Conform procedurii programului – art. 6.7 alin. (2), aplicanții care nu semnează și nu transmit contractul de finanțare până la termenul limită prevăzut la art. 6.7. alin. (1), vor primi decizie de respingere, semnată electronic de ordonatorul terțiar de credite, transmisă prin contul din platformă. De asemenea, pentru a fluidiza procedura de plată, beneficiarii care încă nu și-au deschis contul de grant sunt rugați să se adreseze băncii pe care au selectat-o în cadrul procesului de înscriere.
LISTĂ DOSARE APROBATE HORECA.xlsx

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*