Cafékultour – Săptămâna Cafenelelor se desfășoară în Timișoara

Concerte, expoziții, proiecții de filme, spectacole de teatru, mimă și dans contemporan în diverse spații neconvenționale și cafenele

Concerte, expoziții, filme, spectacole de teatru, mimă și dans contemporan, în diverse spații neconvenționale și cafenele din oraș – toate acestea sunt reunite sub sigla Cafékultour.

Festivalul s-a născut în 2005, la inițiativa Institutului Francez și a Centrului Cultural German din Timișoara, din dorința de a suplini lipsa spațiilor culturale alternative din oraș.

Timp de o săptămână, barurile și cafenelele vor deveni loc de întâlnire a publicului, cu forme diverse de expresie culturală și artistică. Ediția Cafékultour 2018, aduce, pentru a paisprezecea oară, consecutiv, tineri artiști din țară și de peste hotare, alături de publicul timișorean, în cafenele, baruri, librării și alte locuri din oraș.

Ediția Cafékultour 2018 vine cu alte șapte seri creative, cu proiecte pe alese și, bineînțeles, cu cafea aburindă, în cafenelele din Timișoara.

În perioada 16 – 22 aprilie, vor avea loc o serie de concerte, expoziții, proiecții de filme, spectacole de teatru, mimă și dans contemporan în diverse spații neconvenționale și cafenele din Timișoara.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*