Avertizare de călătorie- Proteste în sudul Belgiei (Mons Borinage) – 14 decembrie și în Bruxelles – 16 decembrie

Bruxelles, Regatul Belgiei. FOTO Jay Lee

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Belgiei că sunt anunțate proteste în regiunea Mons Borinage (sudul Belgiei) în data de 14 decembrie, precum și la Bruxelles, în după-amiaza zilei de 16 decembrie. Se preconizează perturbarea circulației rutiere.

Cetățenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Bruxelles: +32(0)23475338, +32(0)23450040 şi +32(0)23441658, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanență al misiunii României la Bruxelles: +32(0)23440854.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor de Internet http://bruxelles.mae.ro, www.mae.ro şi reaminteşte faptul că cetăţenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (http://www.mae.ro/app_cs), care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*