TAROM a inaugurat noul Business Lounge din Aeroportul Henri Coandă

Business Lounge din Aeroportul Henri Coandă. FOTO TAROM

Începând din data de 13 decembrie, pasagerii TAROM au acces la un spațiu complet renovat, la standarde internaționale în care își pot petrece timpul înainte de îmbarcare.

Internet Wi-Fi, dispozitive de încărcare, laptop-uri, o plajă largă de produse diverse de top și servicii impecabile sunt doar câteva dintre avantajele pe care compania TAROM le oferă pasagerilor săi.

„Inaugurarea noului Business Lounge este o nouă realizare a companiei noastre în interesul final al pasagerilor cărora dorim să le oferim o experiență completă de călătorie atât în aer cât și la sol“, au transmis reprezentanții TAROM.

La eveniment au participat Ministru al Transporturilor, Lucian Șova, Excelența Sa Ambasadorul UK în România, Andrew Noble și Directorului General TAROM Werner Wolff.

Pasagerii plătitori de business class împreună cu membri ai programului Sky Team Flying Blue (programul de frequent flyer TAROM) au acces gratuit în Business Lounge.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*