Turkish Airlines anunță noi oferte de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, Constanța, via Istanbul: Seychelles, Miami și Bangkok, printre destinații

Avion Turkish Airlines. FOTO Star Alliance
Avion Turkish Airlines. FOTO Star Alliance

Turkish Airlines a lansat noi rute internaționale disponibile de pe Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu“ începând cu luna octombrie. Perioada de ticketing începe cu 3 septembrie.

Pe lângă noile destinații spre care poți zbura de la Constanța, biletele de avion vin cu prețuri promoționale. Potrivit reprezentanților Turkish Airlines și ai Aeroportului Internațional „Mihail Kogălniceanu“ noile rute, via Istanbul, sunt:

  • Bangkok – 504 EUR
  • Beijing – 479 EUR
  • Miami – 539 EUR
  • Tokyo – 554 EUR
  • Delhi – 389 EUR
  • Seychelles – 699 EUR
  • Singapore – 554 EUR

Trebuie menționat că aceste prețuri sunt valabile doar pentru călătorii care cumpără biletele direct de la Turkish Airlines Constanța, în condițiile de mai jos. Zborurile nu sunt directe, ci au escală prin Istanbul, dar chiar și așa, prețurile sunt foarte bune.

Tarifele sunt valabile pentru călătoriile individuale și clasa economy. Toate taxele sunt incluse. Preturile pot varia în funcție de taxe și disponibilitate.

Perioada de călătorie: 01 octombrie 2018 – 31 martie 2019, iar perioada de ticketing este 3 -23 septembrie 2018.

Pentru mai multe detalii puteți contacta Biroul de ticketing Turkish Airlines la 0241 256 456 sau să accesați https://www.turkishairlines.com/

2 Comments

  1. Alooo… faceti stiri de dragul ratingului? Spuneti informatia completa. Sunt zboruri din Istanbul nu de pe Mihail Kogalniceanu. De pe Mihail Kogalniceanu se zboara la Istanbul de unde se poate zbura mai departe catre destinatiile mentionate mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*