Centrul balneo&spa de la Borsec își deschide porțile după data de 15 decembrie

Centrul balneo&spa de la Borsec își deschide porțile după data de 15 decembrie. FOTO: CJ Harghita

Orașul Borsec a fost repus pe harta stațiunilor balneoclimaterice prin investiția la centrul de wellness și spa ale cărui porți se vor deschide publicului larg după data de 15 decembrie.

După un drum lung, de peste zece ani, cu o serie de piedici dar cu entuziasmul echipei de la Primăria Borsec și susținerea financiară a Consiliului Județean Harghita, investiția în centrul de wellness a fost finalizată.

Până la inaugurare, 15 decembrie, influenceri și bloggeri în domeniul turismului sunt așteptați să testeze serviciile oferite: baie sacrală, saună, hidroterapie, împachetări cu nămol, pentru mai multe informații aceștia putând lua legătura cu primarul orașului Borsec, Mik Jozsef, prin mail la adresa mikjzsf@yahoo.com sau la numărul de telefon 0723/250.411.

„Acest centru de wellness va fi o mare atracție pentru județul Harghita contribuind pe viitor la mai multe investiții în hoteluri și pensiuni ceea ce va duce la crearea de locuri de muncă” a apreciat Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean, primul care a testat serviciile.

Investiția include un centru spa și o bază de tratament, și poate găzdui până la 1.000 de persoane pe zi vara și 700 pe timp de iarnă.

După inaugurarea din 15 decembrie, centrul de wellness va fi deschis tuturor cu un program de funcționare între orele 10.00 și 20.00 în zilele lucrătoare și până la ora 21.00 în weekend.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*