GoNEXT TV: Marius Crivțonencu, armatorul navei MS Diana duce singura navă de croazieră românească de pe Dunăre de la Orșova la Viena, prin capitalele imperiale

Marius Crivțonencu, armatorul navei MS Diana. FOTO Ovidiu Oprea

Marius Crivțonencu, armatorul navei MS Diana, a fost invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la GoNEXT TV.

Cu acest prilej, el a vorbit despre mutarea navei MS Diana din România în Viena, cum se desfășoară croaziera de mutare, ce provocari au din cauza războiului din Ucraina și nu numai, dar și care sunt noile porturi în care vor opera.

Marius Crivțonencu s-a referit și la noile porturi în care va ajunge nava MS Diana, ce poți face la bord, ce poți să mănânci, cum se schimbă meniul în funcție de port.

Armatorul navei MS Diana a mai discutat despre croazierele de iarnă prin capitalele imperiale și în zona târgurilor de Crăciun, despre croaziera de Crăciun și Anul Nou și despre cum se va transforma nava în hotel plutitor și restaurant în Viena între croaziere.

De acum ne vedem și pe CD TV – televiziunea digitală cu cea mai mare acoperire din Sud Estul României: Constanța, Tulcea, Ialomița și Călărași.

Cele mai bune emisiuni și reportaje sunt pe www.cdtv.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația GoNEXT, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe GoNEXT.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu-i mai faceți reclama acestui escroc Crivtonencu !
    Așa-zisul “amator” a înșelat multe firme românești,cu sute de mii de lei.
    Evitați aceasta persoana și firmele lui!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*